Hijama sunnah dagen (beste dagen om hijama te doen)

HIJAMA 1 DECEMBER

HIJAMA 3 DECEMBER

HIJAMA 5 DECEMBER

Gezondheid heeft een vooraanstaande positie binnen de Islam, waar moslims worden aangemoedigd om een goede en gezonde levensstijl te leiden, in navolging van de Profeet Mohammed (vrede zij met hem). Een van de manieren om je gezondheid te verbeteren is door te vasten, een belangrijke pilaar van de Islam met talrijke voordelen voor zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid. Bovendien wordt binnen de Islam hijama aangeraden, een traditionele geneeswijze waarbij bloed uit het lichaam wordt afgenomen, en dit wordt al eeuwenlang gebruikt voor de behandeling van diverse aandoeningen.

De Drie Witte Dagen vallen op de 13e, 14e en 15e dag van de islamitische kalender en worden very wellwel de “witte dagen” genoemd vanwege de witte kleur van de maan tijdens deze periode. De Profeet Mohammed (vrede zij met hem) raadde aan om tijdens deze dagen te vasten en zei: “De drie witte dagen zijn de 13e, 14e en 15e van de maand. Vasten op deze dagen leidt tot de vergeving van zonden in de voorafgaande en volgende maand.”

De Profeet Mohammed (vrede zij met hem) raadde eveneens aan om hijama te laten uitvoeren op de Drie Witte Dagen en zei: “De beste tijd voor hijama is op de 17e, 19e of 21e van de maand.”

Tips voor hijama op de Drie Witte Dagen

Raadpleeg altijd een gekwalificeerde hijamaspecialist.
Kies een geschikte locatie voor hijama.
Zorg ervoor dat je je goed voelt voordat je hijama ondergaat.
Neem voldoende rust na de hijama.
Moge Allah subhanahu wa ta’ala ons leiden naar een goede gezondheid en welzijn.

aa
aa
aa

Conclusie

De Drie Witte Dagen bieden een uitstekende kans om je gezondheid te verbeteren. Door te vasten en hijama te laten uitvoeren, kun je je immuunsysteem versterken, gewicht verliezen, je spijsvertering verbeteren, je bloeddruk verlagen, pressure verminderen, de slaapkwaliteit bevorderen en je algehele gezondheid verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *